Meny

Science Center Malmö blev indviet med en sprængfyldt videnfestival

Den 25.-28. juni blev indvielsen af Science Center Malmö fejret med sommerfestivalen “Kunskapskalaset” (videnfestivalen). Det blev nogle begivenhedsrige dage med interessante forelæsninger og aktiviteter, hvor bæredygtighed og innovation stod i fokus.

På samtlige indvielsesdage var der gratis entré til museet med masser af aktiviteter for hele familien såsom smoothie-cykler, ridderspil og eksperimenter. Hver dag blev der også tilbudt forelæsninger og aktiviteter med fokus på bæredygtighed samt en guidet fremvisning af en udstilling på Malmö Museer. Sidst men ikke mindst blev Malmö Museers nye grundudstilling Vores Natur indviet lørdag den 28. juni. En udstilling om, hvordan mennesket anvender og påvirker naturen, både der hvor vi bor og globalt, som Öresundsklassrummets klimaambassadører har været med til at udvikle.

Den 26. juni var dagens tema Fremtidens Læring og bestod blandt andet af en forelæsning med Torvald Jacobsson, Director for Young Masters Programme på Lunds universitet samt Kim Jakobsson, adm. dir. for Ungdomar.se, der talte om, hvordan man kan skabe engagement, viden og interesse blandt unge for en bæredygtig fremtid.

Læs reportagen fra Kunskapskalaset her

_87A8781

 

_87A8633
_87A8806

 

Fotograf_Johannes_Dahlskog_panel
Fotograf_Johannes_Dahlskog_M65B2662

Foto: © Johannes Dahlskog och Jenny Eliasson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *