Meny

Tak for et fantastisk år i Öresundsklassrummet!

Det har været et begivenhedsrigt år i Öresundsklassrummet, hvor vi har udgivet et ”Green Map” over gratis og grønne læringsmiljøer i regionen, arbejdet med inddragelse af børn og unge i byens bæredygtige udvikling gennem Urban X i Malmø, sat nye svensk-danske skolesamarbejder i gang og netop været med til at afholde et internationalt børneklimatopmøde i København med højt engagerede svenske, danske, engelske og belgiske klimaambassadører.

Öresundsklassrummets tid som EU projekt er ved at løbe ud – men vi fortsætter i 2015 som den eneste koordinerende og understøttende platform for initiativer i Øresundsregionen, der har fokus på bæredygtig udvikling på 0-18 års området. Platformen vil være forankret som et permanent sam-arbejde mellem Malmø og Københavns Kommune.

Vi har de sidste 4 1/2 år været i kontakt med mange spændende øresundsborgere, der har talt både elever, lærere, skoleledere, udeskole pædagoger, embedsmænd og politikere. Gennem jeres input og deltagelse i vores arrangementer, er vi blevet meget klogere på, hvilke initiativer der skal til for at skabe synergi og vedvarende samarbejder på tværs af Sundet. Samtidig er vi hele tiden blevet be-kræftet i de mange behov og potentialer for nye samarbejder der er i regionen, med særlig fokus på uddannelse for bæredygtig udvikling

24. marts inviterer vi til en aktiv proces- og netværksdag i Öresundsklassrummet, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst sikrer et bæredygtigt fundament for endnu flere samarbejder og endnu mere vidensdeling, når det gælder børn og unges læring og integration i regionen. Du kan allerede nu tilmelde dig her.

Vi glæder os til at dig d. 24. marts og ved andre gode lejligheder i 2015!

Projektgruppen i Öresundsklassrummet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *